(LEENDŐ) ELSŐSÖKNEK | AKTUALITÁSOK | OKTATÓKNAK | HALLGATÓKNAK | SANSZ KLUB | HASZNOS |

Üdvözlünk a SANSZ honlapján!

sfsdf

Üdvözöljük a SANSZ honlapján!

01

 


Regisztráció

A MODULO regisztráció a Neptun-átállás miatt nem működik.


Kedves Gólya, kedves Hallgató!


A Modulo-regisztráció a Neptun-átállás következtében nem működik. A regisztrációhoz szükséges szakértői véleményedet és tanulmányi adataidat (Neptun kód, kar, szak) kérjük, emailben küldd el nekünk!

Azonban regisztrációd ezzel nem teljes! Kérjük, személyesen is keress fel minket adategyeztetés, igényfelmérés céljából. Megbeszéljük, miben kérsz segítséget, milyen támogatásokat vehetsz igénybe egyetemi tanulmányaid alatt. Ehhez emailben egyeztessünk időpontot! Személyes találkozásra augusztus 28-tól van lehetőség!

Gólyaként
a személyes adategyeztetésre lehetőséged van tájékoztató gólyanapunkon is. Az ezen való részvétel előzetes jelentkezéshez kötött, melyet az alábbi oldalon tehetsz meg: https://goo.gl/forms/xZg7tM43SXSsYGvq2. A tájékoztató napon való részvétel nem kötelező, de itt bővebb információt kaphatsz szolgáltatásainkról, személyesen találkozhatsz oktatóinkkal, személyi segítőinkkel, választ kaphatsz felmerült kérdéseidre. 

A regisztrációra egész szeptemberben lehetőség van, így nem jelent gondot, ha a beiratkozási héten nincs számodra megfelelő időpont.
Elérhetőségeink

SZTE Egyetemi Életvezetési
Tanácsadó Központ irodája:
Szeged, Vitéz u. 17. (11-es iroda)

Ügyfélfogadási idő:
hétfőtől-csütörtökig 10-15 óráig
pénteken 10-12 óráig

Telefon: (+36) 62 544 029

E-mail: szte.eselyiroda@sansz.hu