(LEENDŐ) ELSŐSÖKNEK | AKTUALITÁSOK | OKTATÓKNAK | HALLGATÓKNAK | SANSZ KLUB | HASZNOS |

Üdvözlünk a SANSZ honlapján!

sfsdf

Üdvözöljük a SANSZ honlapján!

01

 


Érdekvédelmi szervezet: Látássérült hallgatóknak

MVGYOSZ (Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége)

"A Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége 90 éve áll a hazai látássérült emberek szolgálatában. Érdekvédelmi tevékenységeinkkel és sokszínű szolgáltatásainkkal próbálunk könnyebb és élhetőbb világot teremteni a vak emberek számára. Pontírásban, hanganyagban és elektronikus formában készült folyóirataink és könyveink egyedülállóan biztosítják számukra az információhoz jutást, kultúrát és a szórakozást."

Vakok és Gyengénlátók Csongrád Megyei Egyesülete
"Az Egyesület célja, hogy ellássa tagjai egyéni és kollektív érdekvédelmét, ezen belül módot nyújtson tagjainak érdekeik kifejezésére, lehetőséget teremtsen azok érvényesítésére és ellássa érdekképviseletüket. Egyesületünk négy körzeti csoportot működtet (Makó, Hódmezővásárhely, Csongrád és Szentes városokban), melyek rendszeresen programokat szerveznek tagjaiknak, éppúgy mint a megyei szervezet."

Kreatív Formák Alapítvány
"Alapítványunk 2007 nyarán jött létre azzal a céllal, hogy felnőtt korban látássérültté vált személyek számára nyújtson ingyenes segítséget az önálló életvitel visszaállításában és a munkavállalásban a Dél-alföldi régió területén (Csongrád, Békés, Bács-Kiskun Megye). Fogadunk a látássérüléshez csatlakozó fogyatékossággal élő (siketvak, látás- és mozgáskorlátozott) személyeket is. "


Elérhetőségeink

Kedves Hallgatók!

Egyetemi Életvezetési Tanácsadó Központ irodája:
Szeged, Vitéz u. 17. (11-es iroda)

Akadálymentes ügyeleti hely:
TIK Hallgatói Centrum Információs Ponton (Szeged, Ady tér 10.)


Telefon:
(+36) 62 544 029

E-mail:
eselyiroda@rekt.szte.hu
szte.eselyiroda@gmail.com