(LEENDŐ) ELSŐSÖKNEK | AKTUALITÁSOK | OKTATÓKNAK | HALLGATÓKNAK | SANSZ KLUB | HASZNOS |
HALLÁSSÉRÜLT HALLGATÓKNAK DISZLEXIÁS HALLGATÓKNAK LÁTÁSSÉRÜLT HALLGATÓKNAK MOZGÁSSÉRÜLT HALLGATÓKNAK AUTISTA HALLGATÓKNAK ÉS ÉN HOGYAN SEGÍTHETEK?

REGISZTRÁCIÓ

Online regisztráció

Fontos tudni, hogy a tanulmányi- és vizsgakedvezmények, juttatások és szolgáltatások regisztrációhoz kötöttek. Regisztrálni a MODULO – rendszeren* keresztül lehet azoknak, akik felvételt nyertek a SZTE-re és fogyatékosságukat a 87/2015. (IV. 9.) Korm. rendelet 63.§-ában meghatározott szakvéleménnyel igazolják. A regisztráció jóváhagyását követően a Tanácsadó Központ munkatársai felveszik a kapcsolatot az érintettekkel és tájékoztatják őket a szolgáltatásaikról, speciális kurzusokról, támogatási formákról.

 *Az SZTE elektronikus ügyintézési rendszere a Modulo.

Itt online lehet regisztrálni, a fogyatékosságot igazoló szakértői vélemény feltöltésével.

Elérés: „Modulo” link az egyetem portáljáról

Beadás: » Életvezetési Tanácsadó Központ » Sajátos képzési igényű hallgatók regisztrációs űrlapja » Kitöltés (A több oldalas szakvéleményt egy file-ba kell szkennelni, és úgy feltölteni. Amennyiben a szakvéleményedhez záradék, felülvizsgálati jegyzőkönyv van mellékelve, az összes feltöltése szükséges.)
Kérjük, hogy rendszeresen olvasd el a Központtól kapott e-maileket, amelyek az alábbi e-mail címekről érkeznek: szte.eselyiroda@sansz.hu vagy szte.eselyiroda@gmail.com. Köszönjük!


Elérhetőségeink

SZTE Egyetemi Életvezetési
Tanácsadó Központ irodája:
Szeged, Vitéz u. 17. (11-es iroda)

Ügyfélfogadási idő:
hétfőtől-csütörtökig 10-15 óráig
pénteken 10-12 óráig

Telefon: (+36) 62 544 029

E-mail: szte.eselyiroda@sansz.hu