(LEENDŐ) ELSŐSÖKNEK | AKTUALITÁSOK | OKTATÓKNAK | HALLGATÓKNAK | SANSZ KLUB | HASZNOS |

Üdvözlünk a SANSZ honlapján!

sfsdf

Üdvözöljük a SANSZ honlapján!

01

 


Kedves leendő hallgatóink! Kedves gólyák!

Egyetemistává válni – hatalmas lépés az életetekben. Új iskola, új tanárok, új csoporttársak, új szabályok és rendszerek – mindezeket pedig rövid idő alatt kell megismerni, elsajátítani.

Az egyetemi életben való eligazodás, a beilleszkedés mindenkinek nehéz, a fogyatékossággal élőknek pedig talán még nehezebb.
De szeretnénk, ha tudnátok: nem vagytok egyedül. A Szegedi Tudományegyetemen működő SANSZ támogató program munkatársaira már az első naptól számíthattok!

Nagyon sok szolgáltatással segítünk titeket, hogy már a beiratkozástól kezdve zökkenőmentesen haladjanak a dolgok, és hogy egyetemi éveitek alatt elsősorban a tanulásra tudjatok koncentrálni, és ne vesszetek el a jogszabályok, és az ügyintézés útvesztőjében.
Irodánkban tájékozódhattok az aktuális, hallgatóknak járó kedvezményekről, szolgáltatásokról, juttatásokról. Segítséget kaptok tőlünk tanulmányi és mindennapi ügyeitek intézésében. Személyi segítőink támogatására számíthattok abban, hogy a Szegedi Tudományegyetem polgáraként jól boldoguljatok.

Keressetek bennünket bátran személyesen, e-mailben vagy telefonon, Facebook oldalunkon pedig figyeljétek rendszeresen jelentkező programjainkat is!

Kíváncsiak vagyunk a véleményetekre is: ha bármilyen észrevételetek van a szolgáltatásainkkal, azok működésével kapcsolatban, kérünk, hogy írjátok meg nekünk!

A TIK Hallgatói Centrum Infromációs Ponton akadálymentes ügyeleti helyet tartunk fent.
Ügyfélfogadás ideje: hétfőn 12-16 óra, kedden 9-15 óra között.
Telefon: 06/62 544-029
Email: eselyiroda@rekt.szte.hu, szte.eselyiroda@gmail.comElérhetőségeink

SZTE Egyetemi Életvezetési
Tanácsadó Központ irodája:
Szeged, Vitéz u. 17. (11-es iroda)

Ügyfélfogadási idő:
hétfőtől-csütörtökig 10-15 óráig
pénteken 10-12 óráig

Telefon: (+36) 62 544 029

E-mail: eselyiroda@rekt.szte.hu